March 2012

IT-beveiliging voor thuiswerk

Thuiswerk of flexwerk brengt uitdagingen met zich mee als IT-beveiliging en adminrechten. Disprimo implementeert communicatiesoftware op maat van uw bedrijf.

De beste antivirus installeren

Disprimo gaat voor veilig computer- en internetgebruik. Wij adviseren het beste antivirusprogramma dat virussen bestrijdt en bedrijfsdata beschermt.

Communicatie van op afstand

Communicatie op afstand werd mogelijk dankzij de wereldwijde ontwikkeling van het internet. Onze experts kunnen eenvoudig als externe communicatiepartner fungeren voor uw bedrijf.

IT-support bij bugs of errors?

Geeft uw server of laptop een onverwachte foutmelding? Heeft u dringend een IT-specialist nodig om bugs en errors op te sporen? 

Als vaste IT-partner van kmo’s staat Disprimo paraat bij onverwachte storingen, bugs of errors. Wij pakken het probleem gegrond aan. Na onze IT-support kan u snel en gerust verder werken. 

IT-training voor kmo’s

Een interne training organiseren over cyber security? Een opleiding om uw mail te configureren? Op zoek naar praktische tips om het eigen bedrijfsnetwerk op te volgen en te controleren?

Disprimo organiseert IT-opleidingen op maat van kmo’s. Wij zetten bedrijfsleiders of interne IT-medewerkers op weg om de eigen IT-architectuur te leren kennen en monitoren.

IT-helpdesk voor kmo’s

Snel hulp nodig wanneer uw laptop steeds crasht? Een printer of wifi die dienst weigert? Een technisch probleem met uw server of een software update?

Welkom bij Disprimo, ons team van helpdeskspecialisten houdt het hoofd koel bij technische IT problemen. Wij helpen remote of on-site en denken veilige IT-oplossingen uit.