October 2015

24/7 assistentie.

Uw probleem wordt steeds opgelost!

Wij zorgen ervoor dat u opnieuw gaat houden van uw IT

Ons bedrijf is opgericht in 2007, met het oog op het aanbieden van hoog kwalitatieve IT-ondersteunende diensten voor iedereen die ze nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een passende technische ondersteuning voor uw kantoor, het opzetten van een stabiel en goed werkend lokaal netwerk voor uw werknemers, of de configuratie van de veeleisende hardware van uw computer: ons team staat steeds paraat om u te helpen.

Disprimo maakt gebruik van een groot aantal hoogopgeleide specialisten die hun werk beter dan wie ook uitvoeren. Met een breed scala van IT-diensten die wij leveren, o.a. 24/7 support, bieden onze IT-specialisten u alles wat nodig is om uw hardware en software optimaal te laten werken.

Uitgebreide ervaring

Gedurende de 8 jarige ontwikkeling van ons bedrijf, zijn we er in geslaagd om erkend te worden op het gebied van IT-ondersteuning.

Goed opgeleid personeel

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten die voldoende ervaring hebben en de gepaste opleiding genoten hebben om te corresponderen met ons niveau van dienstverlening. We besteden ook veel aandacht aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Betaalbare prijzen

In tegenstelling tot andere bedrijven, bieden wij onze klanten de unieke mogelijkheid om een gepersonaliseerd aanbod van diensten te ontvangen die wij ter beschikking stellen tegen betaalbare prijzen. Ook voor kleine kmo's bieden wij op maat samengestelde service-pakketten.

Security & netwerken

Beveiliging van IT netwerken & servers

Datacenter Service

Waarom zelf investeren in een datacenter als het ook anders kan?

Hardware

Alle hardware snel en vlot leverbaar

Support & Onderhoud

Wij staan garant voor een snelle service en 24/7 assistentie.