December 2016

Hoe een screenshot nemen?

Met oudejaar krijg je wel wat toffe foto's doorgestuurd via Snapchat die je wil bewaren...
Hoe neem je een screenshot met je smartphone, tablet, laptop of vaste pc om die toffe foto's te bewaren?

Bekijk het via onderstaande video.

Testimonial

Wij bevelen de firma Disprimo warm aan omwille van het professionalisme en de vriendelijkheid van zijn medewerkers die ons steeds spoedig te woord staan om een oplossing te zoeken voor onze problemen.

Merry Christmas and Happy 2017!

Team Disprimo wenst jullie allen een sfeervolle kerst en een fantastisch 2017 toe!

Wij nemen een weekje verlof van 26/12 tot 01/01. Vanaf 2 januari zijn wij weer open.

Geniet van onze Kerstvideo!

Team event, Escape Games Brussel

Vrijdag 9 december 2016, eindelijk was het dan zover: we ruilden vandaag, in het goed gezelschap van enkele van onze beminde klanten én een krat champagne, onze virtuele wereld in voor die van lang vervlogen Victoriaanse sferen. Over sfeer gesproken: die zat er uiteraard goed in! De boog stond gespannen, de verwachtingen lagen hoog en de drang naar het competitieve greep allen naar de keel! Zouden wij als team ook hier onze binaire expertise ten gelde kunnen maken en tijdig de vermaledijde nulletjes en ééntjes weten te ontmaskeren?

Ben jij de enige die jouw paswoord kent?

Elke dag tikken we verschillende paswoorden in en heel vaak geven we een paswoord door aan bijvoorbeeld een collega. Het belang van je paswoorden persoonlijk te houden, wordt maar al te vaak weggelachen. In dit filmpje een situatie die ver weg lijkt, tot het zo ver is...

Een professionele handtekening die werkt vanop elk toestel

Werk je al met Office 365 of met een eigen exchange server?

Neem even de tijd om een correcte e-mailhandtekening met de juiste vermeldingen te creëren. Zo bezorg je elke ontvanger automatisch je visitekaartje en maak je een professionele indruk.

Laat ons jullie helpen om voor elke medewerker een professionele e-mailhandtekening aan te maken, die werkt vanop elk toestel (tablet, smartphone, laptop…).

Enkele voordelen:

- Juridisch onderbouwde disclaimer
- Mogelijkheid om wisselende promoties/acties toe te voegen
- Uniformiteit