March 2017

Waarom Disprimo?

Waarom kiezen voor Disprimo? Als IT company is ons team gepassioneerd en gespecialiseerd, technisch en toegankelijk, flexibel en fanatiek.

Welke browser is de snelste? 5 toppers getest

Chrome, Internet Explorer, Edge, Firefox en Opera: dat zijn de populairste browsers van het moment. Bovenstaande opsomming verklapt meteen ook de volgorde van de populariteit. Chrome kan de meeste gebruikers overtuigen, software van Microsoft volgt op de tweede plaats. Firefox en Opera bengelen onderaan. De populairste browser hoeft echter niet te beste te zijn.

Sarah Van Diesel

In mijn onwetendheid vroeg ik mij af waarom ik een externe IT-partner nodig had, nu kan ik niet meer zonder.
Sinds kort hebben wij onze eerste medewerker aangenomen en diende er heel wat gestructureerd, gesystematiseerd en geautomatiseerd te worden op IT-vlak.
Zaken die mijn petje te boven gingen.
Naast advies op maat ontzorgt Disprimo ons van de kleinste zaken: zowel op hardware als software gebied.
Het professionele team is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, is steeds vriendelijk, denkt mee en komt aan huis indien nodig.

Bart Seutin

Sinds enige tijd spreekt Gunter regelmatig over “de cloud server”.
Hij had mij deze tool voorgesteld als de ideale oplossing voor ons kantoor:
overal waar een internet verbinding is, kunnen we werken en we hoeven ons geen zorgen meer te maken over irritante updates op de meest onmogelijke momenten. Bovendien zij alle data stukken veiliger bewaard dan een server thuis of op kantoor.
Na het geven van mijn akkoord was de hele zaak 14 dagen later operationeel. En het moet gezegd: de kinderziektes die je steeds mag verwachten werden zeer snel opgelost.

Alain Hoskens - Solufak

Omdat wij op een punt gekomen zijn dat wij als bedrijf onze IT niet meer zelf volledig kunnen beheren, waren wij op zoek naar een specialist om ons hierbij bij te staan.
Tijdens onze intake hebben we een aantal van onze groeipijnen samen overlopen en bleek al snel dat jullie als echte specialist een snelle en accurate oplossing konden bieden voor een aantal frustrerende problemen.

Verwijderde tekstberichten terugzetten op je Iphone

Het terughalen van verwijderde tekstberichten van je iPhone is niet simpel, maar het is wel mogelijk. Als je een back-up van je iPhone gemaakt hebt via iTunes of iCloud, dan kun je uiteraard die optie gebruiken. Zo niet, dan kun je kiezen voor een externe software om de verwijderde berichten terug te zetten. We overlopen even de 5 opties.