Beheer toegangsrechten met Active Directory

Een beveiligde toegang tot uw documenten op onze externe dataserver? Via Active Directory (AD) werkt u veilig en beheert u alle toegangsrechten.

Disprimo biedt niet alleen extra opslagcapaciteit aan in een eigen datacenter in België maar zorgt ook voor een beveiligde toegang tot uw documenten.

Authentiseren? Via Active Directory (AD) werkt u veilig en beheert u alle toegangsrechten tot uw documenten op onze externe server. Om een optimale werkomgeving met stevige veiligheidsfactor te garanderen, is een performante firewall aangesloten, houden we uw antivirus up-to-date en maken we twee keer per dag automatische back-ups. Tijdens het maken van online back-ups, testen we de restoremogelijkheden regelmatig. U kan er dus op vertrouwen dat uw externe dataopslag veilig, actueel en betrouwbaar is. 

WIST U DAT…

… u dankzij Active Directory de touwtjes in handen houdt? Alleen wie uw gebruikersrechten verleent, kan uw data bereiken. Dankzij AD visualiseert u de toegekende gebruikersrechten en -rollen daarenboven helder. Handig in uw opvolging en naleving van de GDPR-richtlijnen.

  

Beveiligd datacenter in België gezocht?

Disprimo is uw IT-bedrijf gespecialiseerd in datamigraties en beheerder van een eigen datacenter. Tekent u in op ons datacenter voor uw bedrijf? Dan betaalt u uitsluitend voor wat u nodig heeft, per gebruiker en per gebruikte opslagcapaciteit. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een sterke databeveiliging.

Vrijblijvende afspraak maken