De beste antivirus installeren

Wilt u uw computers goed beveiligen met de beste antivirus? Krijgt u regelmatig een waarschuwing om updates uit te voeren?

Welkom bij Disprimo, uw IT bedrijf gefascineerd door veilig computer- en internetgebruik. Wij adviseren en installeren het beste antivirusprogramma om uw bedrijfsdata te beschermen.

De beste antivirus installeren

Heeft u enkel een antivirus? Dat is een goed begin van uw IT-beveiliging, maar die dekt de volledige lading niet meer in het huidige digitale tijdperk. De IT-specialisten van Disprimo zoeken permanent naar manieren om de moderne kmo optimaal te beschermen tegen alom aanwezige virussen en malware. Wij testen, adviseren en installeren antivirus programma’s voor uw veiligheid.

De beste antivirus kopen?
Start hier

Uw computer veilig updaten

Antivirusbescherming staat niet alleen. Na de installatie van het antivirus programma vraagt het beschermingssysteem regelmatig om updates uit te voeren. Ook firewall, Windows, Java, Adobe Reader, internetbrowsers, ... moeten op tijd en stond geactualiseerd worden. Dit alles in een keer uitvoeren? Dat is gelukkig geen illusie. Disprimo laat u kennismaken met de beste antivirus en laat u er graag op intekenen.

Een professionele antivirus installeren?
Start hier

Disprimo beschermt uw business met

  • - Antivirusbescherming met automatische updates
  • - Antivirus die autonoom upgradet naar de nieuwste versie
  • - Beveiliging die alle processen monitort
  • - Systeem dat nieuwe, ongekende virussen stopt
  • - ...

Veilig werken met de beste antivirus

Disprimo is gespecialiseerd in antivirusprogramma’s om uw bedrijfskritische data te beschermen. Wij werken graag voor kmo’s tot 70 medewerkers in de ruime regio rond Antwerpen, Mechelen en Brussel. U kan bij ons ook terecht voor een audit of second opinion van een netwerk & security specialist. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een performant en veilig netwerk natuurlijk.

Vrijblijvende afspraak maken

 

Lees ook : http://www.disprimo.be/blog/2-1-voer-uw-updates-automatisch-uit-%C3%A9n-...