Beveiligd datacenter in België

Wenst u niet meer te investeren in een eigen server? Heeft u reeds een bestaande bedrijfsserver, maar wilt u toch graag de overstap maken naar een beveiligd datacenter in België?

Welkom bij Disprimo, wij beschermen uw bedrijfsdocumenten, personeelsdata, privégegevens, … in een hightech datacenter. Externe dataopslag die ondernemers ontzorgt en 24/24 bereikbaar is.

Wanneer u nood heeft aan extra opslagcapaciteit op een beveiligde server, kan u terecht in het datacenter van Disprimo gevestigd in België. Wij beheren en beveiligen een datacenter waar u vlot een server en de bijbehorende vertrouwde programma’s kan gebruiken. U kan op onze externe server opslagcapaciteit leasen en hoeft zo niet te investeren in de aankoop en het onderhoud van een eigen bedrijfsserver. Ook het uitvoeren van server- en softwareupdates nemen wij graag voor onze rekening.

WIST U DAT…

... u in dit verhaal steeds de laatste Microsoft Office pakketten en OS kan gebruiken, zonder meerkost? Via remote desktop access (RDS) connecteert u eenvoudig met uw werkomgeving die zich op de terminal server bevindt.

 

Interesse in ons datacenter in België?


Start hier >>

Beveiligd datacenter in België gezocht?

Disprimo is uw IT-bedrijf gespecialiseerd in datamigraties en beheerder van een eigen datacenter. Tekent u in op ons datacenter voor uw bedrijf? Dan betaalt u uitsluitend voor wat u nodig heeft, per gebruiker en per gebruikte opslagcapaciteit. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een sterke databeveiliging.

Vrijblijvende afspraak maken