Hardware kopen voor uw kmo

Professioneel computermateriaal kopen voor uw onderneming? Een nieuwe bedrijfsserver, smartphone, pc, laptop, iMac of MacBook kopen aan goede prijzen?

Disprimo zorgt voor de bestelling, de levering, de installatie en het onderhoud van uw nieuwe hardware. Werken zonder IT-zorgen? Start hier!

Disprimo is meer dan een computerwinkel voor professionals. Wij helpen onze klanten met hun aankoop van de gepaste hardware van betrouwbare merken zoals Cisco, HP, Dell, Netgear, WatchGuard, Viprinet, Apple, Synology, … Als groothandel in IT-materiaal bieden wij u scherpe prijzen en een snelle levering. Wij ontfermen ons over de installatie, de garantie en het onderhoud. Verder kan u bij ons terecht voor alle andere hardware zoals access points voor wifi, firewalls, switches, …. Voor telefonievoorziening werken we samen met vaste partners.

Hardware kopen voor uw kmo?

Contacteer ons!

WIST U DAT…

… wij voor specifieke mobiele netwerken werken met Viprinet (Virtual Private Network)? Viprinet voorziet betrouwbare, snelle en veilige internetconnecties en high speed connectiviteit. Safety first, want iedere 4G-verbinding wordt beschermd met een versleutelingsmethode. Nooit meer offline met Disprimo & Viprinet.

Meer weten over Viprinet? Lees meer

 

Disprimo, uw hardware store in België

Disprimo is uw hardware store voor de kmo, voor Microsoft en Apple. Laat ons uw hardware selecteren, installeren en onderhouden en bespaar tijd en geld. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een sterke databeveiliging.

Vrijblijvende afspraak maken