Installatie & onderhoud laptops (ook Apple)

Het Disprimo-team zorgt voor de installatie en het onderhoud van pc's en laptops, ook Apple. Wij voorzien de nodige upgrades zodat uw laptops langer meegaan.

Een professionele installatie van uw nieuwe laptop en een regelmatig onderhoud van uw computer zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen voor een upgrade van uw software en een optimalisatie van uw antivirus en firewall voor een optimale beveiliging. Zijn er specifieke vragen, problemen of wilt u uw laptop sneller maken? Vraag het aan onze specialisten!

Installatie of onderhoud laptop?
Contacteer ons!

TIP: NIEUWE LAPTOP KOPEN?

Disprimo is meer dan een computerwinkel voor professionals. Wij helpen onze klanten met hun aankoop van de gepaste hardware van betrouwbare merken zoals Cisco, HP, Dell, Netgear, WatchGuard, Viprinet, Apple, Synology, … Als groothandel in IT-materiaal bieden wij u scherpe prijzen en een snelle levering.

Disprimo, uw hardware store in België

Disprimo is uw hardware store voor de kmo, voor Microsoft en Apple. Laat ons uw hardware selecteren, installeren en onderhouden en bespaar tijd en geld. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een sterke databeveiliging.

Vrijblijvende afspraak maken