IT-beveiliging voor thuiswerk

Heeft u collega’s die op de baan zijn of regelmatig van thuis of in het buitenland werken? Moeten zij overal en vlot toegang hebben tot bepaalde documenten?

Welkom bij Disprimo, uw IT support voor kmo’s. Wij implementeren gebruiksvriendelijke communicatiesoftware in iedere bedrijfsomgeving, van 1 tot 70 pc’s.

Thuiswerk of flexwerk brengt tal van uitdagingen met zich mee zoals IT-beveiliging en adminrechten. Ook wanneer uw medewerkers tijdelijk of permanent in het buitenland zijn, moeten ze vlot en veilig toegang hebben tot bepaalde documenten en bestanden. Disprimo grijpt het nieuwe werken als opportuniteit en helpt u als onderneming bij het uitrollen en gebruiken van een vlotte communicatie.
Afstand vormt zo geen hindernis in het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen.

Investeren in veilig thuiswerken?
Start hier

IT-support voor thuiswerk en flexwerk

Disprimo is uw IT-bedrijf gespecialiseerd in netwerkbeveiliging voor intern en extern gebruik. Onze IT-specialisten werken graag voor kmo’s tot 70 medewerkers in de ruime regio rond Antwerpen, Mechelen en Brussel. U kan bij ons ook terecht voor een audit of second opinion van een netwerk & security specialist. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een performant en veilig netwerk natuurlijk.

Vrijblijvende afspraak maken