Netwerkbeveiliging voor uw kmo

Een nieuw IT-netwerk opbouwen, installeren, verstevigen, beveiligen en onderhouden? Een nieuwe wifi installeren? Bent u gewapend tegen cyberaanvallen? 

Welkom bij Disprimo, uw IT support voor kmo’s. Het is onze missie om uw bedrijfsnetwerk te installeren, optimaliseren en te beveiligen met het oog op een vlot en veilig gebruik.

Om uw kmo te beschermen tegen cyberaanvallen, is het cruciaal om in te zetten op een veilig netwerk. Disprimo zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens en gevoelige data binnen uw netwerk blijven en enkel toegankelijk zijn voor vertrouwde gebruikers en apparaten. Bovendien wordt de privacyregelgeving (GDPR/AVG) steeds strenger. Daarom adviseren en installeren wij professionele firewalls van onder andere WatchGuard, die bijdragen aan een veilig netwerk.

Uw IT netwerk beveiligen?

Start hier >> 

3 TIPS VOOR EEN VEILIG NETWERK:

1 | Voorzie een goede controle op uw mails via antivirus en anti-spam. 

2 | Een back-up is vaak uw laatste redding. Zorg ervoor dat deze betrouwbaar is en test deze regelmatig. Back-ups via bijvoorbeeld Veeam laten toe om binnen enkele minuten terug up-and-running te zijn indien uw server het laat afweten. 

3 | Heeft u een UPS? Hang de belangrijkste netwerkcomponenten hier ook op. Bij stroomuitval, kan u zo alles correct afsluiten.

 

Uw netwerkbeheer uitbesteden? Start hier!

Een netwerk configureren, optimaliseren of beveiligen, is geen eenvoudige opdracht. Het vraagt een grondige screening van de huidige IT-omgeving en een technisch plan van aanpak. Disprimo is uw IT-bedrijf gespecialiseerd in IT-support voor kmo’s (1 tot 70 computers) in de ruime regio rond Antwerpen, Mechelen en Brussel. U kan bij ons ook terecht voor een audit of second opinion van een netwerk & security specialist. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een veilig netwerk natuurlijk.

Vrijblijvende afspraak maken