Public cloud oplossingen

Wat is een public cloud? Wilt u Dropbox installeren voor professioneel gebruik? Meer weten over Microsoft Azure of Amazon Web Services?  

Welkom bij Disprimo, uw IT-partner die graag met u aan tafel schuift om te bespreken welke public cloud oplossingen uw business kunnen optimaliseren. De juiste set-up is onze zorg, niet de uwe.

Bij een public cloud wordt er gebruikgemaakt van een gedeelde IT-infrastructuur. Als bedrijfsleider bent u geen eigenaar van de hardware. Tevens heeft u geen toegang tot de plaats waar de hardware staat. En dat is pure winst voor u. De leverancier van uw public cloud zorgt immers voor de nodige updates en het regelmatige onderhoud van de dataomgeving. Onze specialisten gidsen u met veel geduld en oog voor uw situatie doorheen het gamma public cloud solutions (Dropbox, Microsoft Azure, Office 365 mail, Amazon Web Services…). Wij raden u de technologie aan die perfect matcht met uw noden. 

Interesse in public cloud technologie?

Start hier >> 

Interesse in public cloud solutions?

Disprimo is uw IT-bedrijf gespecialiseerd in datamigraties en expert in public cloud technologie: Dropbox, Microsoft Azure, Office 365 mail, Amazon Web Services, … Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een sterke databeveiliging.

Vrijblijvende afspraak maken