Franco Van der Spiegel

Senior System Engineer

"Ik ben mijn IT-carrière reeds meer dan 15 jaar geleden begonnen en heb het landschap echt zien veranderen.

Vooral in de KMO-wereld gaat het zeer snel. Beslissingen kunnen daar vaak sneller genomen worden en deze bedrijven maken soms ook ongekende groei-curves door,
waardoor ook hun IT eisen snel veranderen. Doch kunnen zij zich geen downtime veroorloven desondanks er geen mogelijkheid is om de omgeving te ontdubbelen.

Hierin is dan ook een specifieke aanpak nodig, dewelke ik door ervaring in deze specifieke KMO-wereld zeer goed begrijp. Een standaard KMO bestaat nu eenmaal niet en hun IT-omgeving is dat ook: maatwerk.

Als generalist kan ik de verschillende domeinen die een volledige IT-infrastructuur uitmaken ondersteunen, zowel technisch als naar consulting voor onze klanten en hun andere leveranciers.

Gedurende meer dan 10 jaar los ik reeds 2de  & 3de lijns vragen op. Problemen oplossen en een no-nonsense aanpak daar sta ik voor.  Deze kennis deel ik graag met de collega’s.

En wat ik van hen nog kan leren wordt ook netjes opgeslagen. Dit maakt nu net een TOP-team met de juiste ingesteldheid en focus op maat van de KMO’s.

Ofwel vind je een weg, ofwel maak je er een."