Databeveiliging

Databeveiliging

Je data beschermen tegen hacking, malware of verlies? Disprimo buigt zich over je databeheer en beveiligt je computers, servers en netwerk tegen datalekken. Van een waterdichte firewall, over een betrouwbaar monitoring- en back-upsysteem, tot IT-trainingen op maat van je organisatie: wij zorgen voor een 360°-databeveiliging.

Contacteer ons

Databeveiliging

Databeveiliging van A tot Z door je IT-partner

Data zijn van goudwaarde voor je bedrijf. En dat weten cybercriminelen helaas ook. Wij zorgen dat je data op een veilige plek bewaard worden en voor de juiste personen binnen je organisatie toegankelijk zijn. Daarnaast voorzien we je apparaten van een handige BitLocker en maken we proactief back-ups. Zo blijft gevoelige bedrijfsinformatie beschermd bij diefstal of verlies van je toestellen. Maar ook je mensen spelen belangrijke rol bij databeveiliging. Om hen bewust te maken van de risico’s organiseren we IT-trainingen en ondersteunen we hen bij veilig (tele)werk.

Je databeveiliging opschroeven? 

Start hier 

Jouw data in veilige handen


Je data veilig bewaren en benutten? Dat begint bij een onberispelijke dataopslag. Bij Disprimo kiezen we bewust voor een totaalaanpak waarbij databeheer en -beveiliging hand in hand gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Plan een afspraak in