Support & Onderhoud

Terwijl onze klant zich focust op haar core business nemen wij als externe ICT-partner alle IT-infrastructuur voor onze rekening. Zo kan de klant zich toespitsen op haar kerntaken en hoeft IT al geen extra zorg te zijn. Wij zorgen ervoor dat alle soft –en hardware optimaal blijft.

Disprimo staat 24/7 klaar om support aan haar klanten te verstrekken.
Dankzij moderne technologieën wordt het steeds eenvoudiger voor onze specialisten om uw probleem vanop afstand te kunnen verhelpen. Desalniettemin verhelpen wij uw problemen indien verreist ook ter plaatse.

Ook softwarematig kunnen wij support bieden.
Onze support engineers zoeken permanent naar manieren om de moderne KMO optimaal te beschermen tegen virussen en malware die overvloedig aanwezig zijn in de altijd online wereld. Enkel antivirus is reeds lang niet meer voldoende. Tegelijkertijd is het steeds up-to-date houden van antivirus, firewall, Microsoft Windows, Java, Adobe Reader, browsers, ... een tijdrovende opgave. Stel je voor dat dit alles in één keer automatisch gebeurd. Steeds de laatste versies en updates zonder dat je zelf iets hoeft te doen en een beveiliging die alle processen monitort en zelfs nieuwe virussen stopt, ook al zijn ze nog niet bekend als virus? Dat kan.

Ook in uw contacten met andere IT-gerelateerde leveranciers staan wij u bij. Ligt uw internet eruit? Dan bellen wij met Telenet, Proximus, … in uw plaats. Heeft u een probleem met uw website of bedrijfsspecifieke software of wil dit aanschaffen. Ook dan kan u beroep doen op uw betrouwbare specialist bij Disprimo.

Staat u voor een virtualisatie van een fysieke server naar VMware Vsphere of Hyper-V? Upgrade van uw servers, Microsoft Exchange of AD? Wij zijn er voor u.

Verder bieden wij ook bijstand bij een migratie naar Office 365 of Dropbox. Schrikt een mailmigratie naar O365 of misschien wel een datamigratie naar Dropbox u af? Dan nemen wij dit graag volledig van u over. Wij zorgen voor de migratie terwijl u zich kan focussen op uw core business. Met onze rijkelijke ervaring, Microsoft silver partner kennis en onze Dropbox Selected partner kwalificatie zorgen wij voor een wenselijke overgang.

Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kan zonder maintenance contract? Jazeker, als zelfstandige of KMO-klant bij Disprimo, u blijft baas over uw eigen bedrijf, ook op IT-vlak. Contacteer ons vandaag nog voor meer info over hoe uw IT, veilig, performant en betrouwbaar kan zijn zonder zorgen.