PC-beveiliging

PC-beveiliging

Je team veilig en vlot online laten werken? Disprimo zorgt voor een sluitende IT-beveiliging van al je bedrijfsapparatuur. Onze IT-experts analyseren je beschermingsnoden, installeren de nodige software en tools, en actualiseren je IT-security.

Contacteer ons

PC-beveiliging

De beste antivirus voor jouw IT-omgeving

Om je computerpark en werklaptops tegen cybercriminaliteit te beschermen, voorzien we je toestellen van antivirusprogramma’s en versleutelen we kostbare data op je harde schijf met BitLocker. Dankzij automatische updates blijven je pc’s de klok rond beschermd tegen virussen. Als extra garantie monitoren we je toestellen zodat we risico’s onmiddellijk detecteren en elimineren. Breid je team uit? Wij bestellen het juiste IT-materiaal, installeren de nodige beveiligingssoftware, stellen de gewenste autorisatielevels in en blijven via onze remote helpdesk stand-by voor verdere ondersteuning.

Je IT-materiaal 24/7 beveiligen?

Start hier 

Geef cybercriminaliteit geen kans

Een slimme antivirussoftware en sterke pc-beveiliging zijn een goed vertrekpunt. Om een 100 % veilige IT-omgeving te creëren, moet je ook denken aan data- en netwerkbeveiliging. Wij nemen je volledige IT-security onder de loep en bieden je een totaalaanpak.

Plan een afspraak in