Netwerk installeren of versterken

Een nieuw netwerk aanleggen of uw huidig netwerk versterken? Wifi beveiligen en opsplitsen? Guest wifi netwerk installeren?

Dat neemt Disprimo graag van uw over! Wij zorgen voor een veilig en snel netwerk voor uw Microsoft Windows pc, Mac (iMac of MacBook), servers.

Wij verbinden alle andere apparaten lokaal (LAN) en met het internet (WAN). Deze internetverbinding kan bestaan uit één of meerdere internetlijnen, bijvoorbeeld van Proximus of Telenet (Multi-WAN). Uw netwerkconnectie kan via patching van UTP-kabels gebeuren naar een switch of router, of gewoon via wifi naar een AP (acces point) die met de switch/router verbonden is.
Voor extra veiligheid kunnen we uw wifi netwerk in kaart brengen en de wifi opsplitsen. We voorzien een wifi met paswoord en installeren een guest wifi netwerk voor uw gasten.

Een beveiligd wifi netwerk configureren?

Contacteer ons!

Een IT netwerk installeren? Start hier!

Een netwerk configureren, optimaliseren of beveiligen, is geen eenvoudige opdracht. Het vraagt een grondige screening van de huidige IT-omgeving en een technisch plan van aanpak.
Disprimo is uw IT-bedrijf gespecialiseerd in IT-support voor kmo’s (1 tot 70 computers) in de ruime regio rond Antwerpen, Mechelen en Brussel. U kan bij ons ook terecht voor een audit of second opinion van een netwerk & security specialist. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een veilig netwerk natuurlijk.

Vrijblijvende afspraak maken