Veilige datamigratie

Heeft u reeds een bestaande bedrijfsserver, maar wilt u toch graag de overstap maken naar een beveiligd datacenter in België? 

Disprimo zorgt in eerste instantie voor een veilige datamigratie. Vervolgens voorzien we een vlotte online verbinding naar uw nieuwe serveromgeving vanop uw pc of Mac. 

Een datamigratie vraagt om een duidelijk plan en een weloverwogen strategie die afgestemd is op de noden en wensen van de klant. Bovendien heeft een datamigratie heel wat voordelen: wij zorgen voor een archiveringsstrategie, een verbetering van de opslag van uw data, snellere upgrades, … Bezorgdheden? Vragen? Onduidelijkheden? Al uw serverinstellingen en keuzes worden netjes gedocumenteerd zodat u steeds op onze vlotte ondersteuning kan rekenen.

WIST U DAT...

...u in ons datacenter 24/7 geniet van een hoge internetsnelheid? Dankzij high speed internetlijnen lijkt de externe server fysiek vlakbij te staan. Wij treffen de nodige voorbereidingen voor eventuele stroomonderbrekingen. Ons datacenter is voorzien van pittige noodgeneratoren en UPS’en die ervoor zorgen dat connectiviteitsverlies geen kans krijgt. 

 

Een datamigratie strategie uitwerken?

Start hier >> 

Datamigratiespecialist gezocht? Gevonden!

Disprimo is uw IT-bedrijf gespecialiseerd in datamigraties en beheerder van een eigen datacenter in België. Tekent u in op ons datacenter voor uw bedrijf? Dan betaalt u uitsluitend voor wat u nodig heeft, per gebruiker en per gebruikte opslagcapaciteit. Wij zorgen steeds voor een vlotte datamigratie, een transparante werking, een professionele support en een sterke databeveiliging.

Vrijblijvende afspraak maken