Viprinet – Never be offline again

 Wilt u als bedrijf 100% geconnecteerd zijn met het internet, met uw data en met uw team? Wilt u investeren in een betrouwbare, snelle en veilige internetconnectie die nooit offline gaat? 

 

Welkom bij Disprimo, uw adviseur en installateur van pijlsnelle VPN-verbindingen. Wij verzekeren u, uw bedrijf en uw medewerkers van 24/7 connectiviteit.

Nooit meer offline met Viprinet

Viprinet is ontworpen om duurzame, high speed connectiviteit te kunnen bieden. 100% connectiviteit is zelden de realiteit. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend van defecte hardware tot provider cutoff. Slechts één provider en één netwerktoegang is geen betrouwbare oplossing. Viprinet biedt 99.99% connectiviteit door haar gebruikers met meerdere providers te laten werken, verscheidene netwerktoegangen te bieden en met meer infrastructuur te werken. Viprinet bundelt alle fysieke connecties tot één virtuele high speed internetlink.

Interesse in een snelle VPN-verbinding?


Start hier >>

Wat is een Viprinet router? 

De Viprinet Multichannel VPN Router aggregeert meerdere breedbandverbindingen tot één verbinding. Deze breedbandlijnen kunnen ADSL/SDSL, 3G, 4G, WiFi-client, ethernet of satelliet verbindingen zijn. De Viprinet software stuurt de datapackets over VPN’s via de verschillende breedbandverbindingen over internet, naar een hub die centraal staat in uw datacenter of bij uw serviceprovider. De Viprinet Multichannel VPN-hub centraliseert deze datapackets tot één data stream die verder op het LAN wordt gezet. Hierbij houdt de hub rekening met de data latency, encrypties en beveiligingen. 

Een Viprinet router installeren?


Start hier >>

Altijd geconnecteerd, ook op zee

Er bestaan mobiele versies van de VPN router, die een 100% uptime draadloze verbinding garanderen voor mobiele toepassingen van politie, brandweer, scheepsvaart, cruises en dergelijke. Bij nomadische toepassingen kan deze nog vervolledigd worden met een bekabelde E ’net of wifi voor een optimale connectiviteit. 

Interesse in mobiele VPN router?


Start hier >>

High speed, betrouwbare mobiele connectiviteit

Een WAN-verbinding van verschillende WAN-technologieën en WAN-providers is kostenbesparend omdat er geen downtime is in WAN-connecties. Zelfs wanneer er één lijn faalt, blijft de noodlijn werken. Dit geeft 99.99% betrouwbare connectiviteit. Met Viprinet bent u niet gebonden aan een provider. Combineren? Geen probleem! Mix volgens uw noden gewenste providers, beschikbare technologie en alle inzetbare individuele internetlinks. Viprinet is ontworpen voor overtolligheid, van connectie tot hardware. De kans dat zowel het internetnetwerk (bekabeld: koper of glasvezel) als het gsm-netwerk (LTE – 4G) er tezamen uit gaan, is vrijwel onbestaand. Voeg daar nog satelliet en wifi bij en u krijgt een 100 % betrouwbare en beschikbare verbinding met Viprinet. Kortom, als ondernemer bent u zo altijd online.

IJzersterke security & online beveiliging

Een WAN-verbinding van verschillende WAN-technologieën en WAN-providers betekent dat elk IP gesplitst is en doorgestuurd wordt via verschillende providers. Dit concept vormt een stevige online beveiliging want de connectie en de data kunnen onmogelijk aangetast worden. Elk datapakket gestuurd door de VPN-router heeft een ander formaat, snelheid en latency. 

WIST U DAT…

… het onderscheppen van één of meerdere signalen geen enkele zin heeft zonder de algoritmes van Viprinet voor de router en hub? Deze zijn enkel gekend bij Viprinet en niemand anders. Viprinet maakt gebruik van de hoogste veiligheidsstandaarden voor encryptie. Méér dan tien jaar is Viprinet actief als mobiel netwerk en nog nooit vond er een datainbreuk plaats. U mag dus gerust zijn, Viprinet is een veilige keuze voor uw bedrijf.

 

Nooit meer offline met Disprimo & Viprinet

Disprimo is gespecialiseerd in het installeren van Viprinet en kan u tot in het kleinste technische detail informeren over de beveiliging en connectiviteit van uw IT-omgeving. Wij werken graag voor kmo’s tot 70 medewerkers in de ruime regio rond Antwerpen, Mechelen en Brussel. U kan bij ons ook terecht voor een audit of second opinion van een netwerk & security specialist. Wij zorgen steeds voor een transparante werking, een professionele support en een performant en veilig netwerk natuurlijk.

Vrijblijvende afspraak maken