Viprinet – Never be offline again

ViPriNet – Virtual Private Network

Viprinet voorziet betrouwbare, snelle, en veilige internet connecties. De producten zijn designed om duurzame, high speed connectiviteit te kunnen bieden. Elke 4G verbinding wordt beschermt met een versleutelingsmethode.

 

Bedrijven vandaag rekenen op 100% connectiviteit. 100% connectiviteit is zelden de realiteit. De redenen hiervoor zijn vaak defecte hardware, provider cutoff, etc. Slechts één provider en één netwerk toegang is geen betrouwbare oplossing. Viprinet biedt 99.99% connectiviteit door haar gebruikers de mogelijkheid te geven met meerdere providers te werken, verscheidene netwerk toegangen te bieden en met meer infrastructuur te werken. Viprinet bundelt al haar fysieke connecties tot één virtuele high-speed internet link.

 

Technologie

De Viprinet Multichannel VPN Router aggregeert verscheidene breedband-verbindingen tot één enkele verbinding. Deze breedbandlijnen kunnen ADSL/SDSL, 3G, 4G, WiFi-client, Ethernet of Satelliet verbindingen zijn. De Viprinet software stuurt de data-packets over VPN’s via de verschillende breedband-verbindingen over internet, naar een hub die centraal staat in het datacenter van de klant of zijn serviceprovider. De Viprinet Multichannel VPN-hub centraliseert deze data-packets tot één data-stream die verder op het LAN wordt gezet.  Hierbij houdt de hub rekening met de data-latency, encrypties en beveiligingen. Er bestaan mobiele versies van de Viprinet router, die een 100 % uptime draadloze verbinding garanderen voor mobiele toepassingen van politie, brandweer, scheepsvaart, cruises en dergelijke. Bij nomadische toepassingen kan deze nog vervolledigd worden met een bekabelde E ’net of WiFi.

High speed, betrouwbare mobiele connectiviteit

Een WAN binding van verschillende WAN technologieën en WAN providers zal kostenbesparend zijn omdat er geen down time is in WAN connecties. Zelfs wanneer er één lijn faalt zal de nood lijn blijven werken. Dit geeft 99.99% betrouwbare connectiviteit. Met Viprinet bent u niet provider gebonden. Mix alle gewenste providers, beschikbare technologie en alle inzetbare individuele internetlinks tegelijkertijd. Viprinet is ontworpen voor overtolligheid, van connectie tot hardware. De kans dat zowel het internet-netwerk (bekabeld: koper of glasvezel) als het GSM-netwerk (LTE – 4G) er tezamen uit gaan is vrijwel onbestaand. Voeg daar nog satelliet en WiFi bij en je komt tot een 100 % betrouwbare en beschikbare verbinding met Viprinet. Kortom: ALTIJD online.

 


 

Iron Security

Een WAN binding van verschillende WAN technologieën en WAN providers betekent dat elk IP gesplist is en doorgestuurd wordt via verschillende providers. Dit maakt het onmogelijk om de connectie en de data aan te tasten. Elk data-pakket gestuurd door de Viprinet-router heeft een ander formaat, snelheid en latency.  Het onderscheppen van één of meerdere signalen heeft geen enkele zin zonder de algoritmes van Viprinet voor de router en hub. Deze zijn enkel gekend bij Viprinet en niemand anders. Viprinet maakt gebruik van de hoogste veiligheidsstandaarden voor encryptie. Viprinet is reeds 11 jaar een speler op de markt van mobiele netwerken en nog nooit heeft er zich een data inbreuk voorgedaan.